Problémák, felmerülő kérdések...

Amikor észleli a Szülő, a gyermekorvos, a védőnő az eltérő mozgásfejlődést, látja a idegrendszeri fejlődésben a lemaradást, akkor ne késlekedjenek!

Igen. A TSMT (Tervezett szenzomotoros tréningek) és a HRG módszer együttes alkalmazásával a rendszeresen fejlesztett gyerekeknél 70%-nál  látványosabb a több területre kiterjedő fejlődés, 20%-nál csak egyes területeken mutatkozik eredmény, 10%-nál nagyon lassan jelentkezik eredmény.

Legalább 1 évig, vagy tovább, hiszen eltérő a fejlődés üteme mindenkinek, más a problémája is.Ortopédiai kórképekben a csontosodás lezáródásáig javasolt.

Árlistában megtalálható.

Természetesen.
Bérletes havi rendszerünkben csak a jelenléti díjból tudunk visszatéríteni pénzt, ha nem tudja bepótolni az elmaradt órát. Hiányzás esetén 500Ft/óradíjat felszámolunk csoportban tartásként.
Orvosi igazolást kérek!
 A nagyobbak bepótolják az órát, tehát órát megtartjuk, befizetett pénz nem vész el.

OEP támogatásban igen, ha a szakorvos javasolja.

Igen.

AXA, OTP, POSTÁS, HONVÉD, DIMENZIÓ, PATIKA, GENERÁLI, MKB, Vitamin, K-H Bank, Adoszt , Allianz,TEMPÓ Önkéntes Egészségpénztárakkal állunk szerződésben:

a HRG gyógyúszásra, gyógyúszásra,   a gyógymasszázs, sporttevékenységek szolgáltatására.

Jelentkezzen Petróczy Zsuzsannánál, telefonszáma az elérhetőségben.
OEP támogatással és teljes szülői támogatással.

Igen, csak tiszta papucsban és átöltözve jöhetnek be az uszodákba.

Minden olyan esetben, akinél magasabb összegű családi pótlékra jogosító betegségekről és fogyatékosságokról van igazolása. Jogszabályi háttér :5/2003. (II.19.) ESzCsM.rendelet. Az első útiköltséges papírt a saját gyermekorvosa írja meg, az azt követőt már a Misszióban kapják a Prevenció 2006. BT-től.

    Prevenció2006. BT / Eü. Szolg ./,

 Csoportos gyógyúszás /10 / heti 2*1 órában 52 alkalommal javasolt. 

BNO kód és a diagnózis írásban legyen a vényen feltüntetve. A beutalóra a tanévet nem szükséges feltüntetni, hiszen folyamatosan dolgozunk nyáron is!

Jogszabályi háttér: 5/2004. ( XI.19.) EüM rendelet.

Csak szakorvos! Ortopéd, rehabilitációs, neurológus, pulmonológus, kardiológus szakorvos adhat javaslatot a gyógyúszásra. Az ő javaslatuk alapján a házi gyermekorvos, háziorvos, iskolaorvos felírhatja. Jogszabályi háttér: 5/2004 (XI.19.) Eü.M.rendelete.

Biztonságot ad, az egyensúly-érzékelésre hatunk a sok forgó gyakorlattal. Játékosan tanítunk, hiszen gyerekekről van szó!

Fejleszteni csak heti 2 óraszámban lehet, ez szakmai előírás Heti 1 óra csak szinten tartáshoz elegendő.

Bármikor: gyógytestnevelés, gyógytorna, TSMT I - II ,  gyógymasszázs, gyógyúszás, táplálékkiegészítők fogyasztása.

Cím: 2170. Aszód, Falujárók útja 5/11.2.lépcsőház, 1.emelet,8 ajtó (Petróczy kapucsengő).

 "PREVENCIÓ 2006 MOZGÁSTERÁPIA".

Bejelentkezés:36-30/2035-980.

Email:  zsuzsapetroczy@gmail.com.


Segít a teszt feltárni a hiányzó részképességeket, ami fejlesztés útján az iskolai beválást és az iskolai érettséghez felkészíti gyermekét. Elősegítjük gyermeke sikeres iskolai előmenetelét!